Naša zgodba

Ni bilo lahko!

Vse se je začelo s preprostim vprašanjem: NA KAKŠEN NAČIN LJUDEM OLAJŠATI DOSTOP DO PRAVNIH DOKUMENTOV IN KAKO OMOGOČITI VEČJI PRIHRANEK ZA NJIHOVO IZDELAVO?

Pred postavitvijo Pravnih dokumentov je bilo to naše edino poslanstvo – razviti inovatine rešitve za ustvarjanje digitalnih dokumentov, ki bodo omogočile cenovno dosotpnejše pravne dokumente.

A ni bilo preprosto, pred nami je bila težka pot...

Imeli smo izzive in prepreke. Potrebno je bilo najti rešitve, kako prilagoditi dokumente posamezniku, da bodo le ti pravno veljavni in vedno posodobljeni z zakonodajo.

Največji izziv je bil: kako ustvariti orodje, ki bo za uporabnika, ki nima pravnega znanja enostavno, a hkrati bo rezultat uporabe tega orodja pravni dokument, ki bo imel popolno pravno obliko in vsebino?

Kot pravniki smo se s tem izivom soočali težje, saj smo se morali postaviti v kožo osebe, ki nima nikakršnega znanja v pravu, saj tisti, ki bo uporabljal naše orodje ne bo pravnik. Pričeli smo s testiranjem in v uporabo vključili običajne ljudi, z različnimi znanji in funkcijami. Takšen način je zelo pripomogel k razvoju in širšemu razmisleku kako postraviti orodje, ki bo funkcioniralo in bo hkrati enostavno za uporabo.

Ko smo po nešteto urah in dnevih dela in razmislekov našli rešitve, smo z veseljem pričeli s trdim in natančnim delom. Skupaj s programerji smo ustvarili orodje in prostor, kjer lahko vsak najde dokument, ki ga potrebuje.

S trdim delom in predanostjo je bila spletna stran Pravni dokumenti leta 2019 pripravljena na zagon. Takrat je vključevala na desetine predlog za različne vrste dokumentov ter inovativna orodja za urejanje, s katerimi so lahko uporabniki po potrebi prilagodili svoje dokumente. Naša prioriteta je bila, da poskrbimo zato, da so vsi naši dokumenti pravno skladni, tako da so uporabniki pri uporabi naše storitve lahko prepričani, da so njihove pravice zaščitene.

Da bi bolje služili svojim uporabnikom, smo spletno stran in orodje nenehno posodabljali z novimi funkcijami in storitvami, kot so možnosti shranjevanja dokumentov, avtomatizirani sistemi za sledenje dokumentov, e-podpisi in drugo.

Cilj smo dosegli, traja že nekaj let in vsak dan bomo boljši!

Po nekaj letih je spletna stran pravnidokumenti.si inovativen ponudnik pravnih dokumentov, ki posameznikom in podjetjem pomaga prihraniti čas in denar z zagotavljanjem kakovostnih pravnih dokumentov. Razumemo, da podjetja potrebujejo dostop do natančnih, pravno utemeljenih dokumentov hitro in brez visokih izdatkov. Zato smo ustvarili orodje, ki bi posameznikom in lastnikom podjetij, ki morda nimajo sredstev za drage storitve ali časa za dolgotrajne postopke priprave dokumentov, omogočalo kvaliteto in cenovno dostopnost. Sedaj lahko posamezniki in podjetja pri nas hitro in cenovno ugodno dobijo dokumente, ki jih potrebujejo. Denar, ki ga privarčujejo pri nas, pa si želimo, da usmerijo v razvoj podjetja in ustvarjajo večje dobičke in boljši položaj na trgu.

Nahajate se na strani, v katero je bilo vloženo neskončno trdega dela in truda, ure in ure razmišljanja in sodelovanja, z enim samim razlogom: KAKO POMAGATI POSAMEZNIKOM IN PODJETJEM PRITI DO PRAVNO VELJAVNIH DOKUMENTOV IN KAKO PRIVARČEVATI DENAR PRI IZDELAVI PRAVNIH DOKUMENTOV.